expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (2024)

  • Downloads
    • NL
    • EN
    • FR

Contact

Jobs

Promoting

you.

We zijn de industriespecialist met experts uit de industrie.

Onze kracht ligt in het samenbrengen van waardevolle klanten, de meest uitdagende en aantrekkelijke projecten en de beste gespecialiseerde vakmensen.

Met expertum kan je rekenen op een betrouwbare partner die, sinds de oprichting in 1987, een behoorlijke naam gemaakt heeft binnen de Duitse technische blue-chip industrie en engineeringsector, met vertakkingen in de chemische en farmaceutische, aviation en automotive sector.

Kortom, waar er technische uitdagingen zijn, daar is expertum. Voortaan ook in België.

Lange termijn partnership

gem. 7,5 years.

Aanbevolen door anderen

> 90%

Expertum behoort tot de TOP 25 specialisten in de Duitse HR sector. Met de uitbreiding van expertum naar België zet de multinationale Asap HR Group een stap dichter richting de groepsambitie; een sterke Europese speler met aanwezigheid in 10 landen in 10 jaar .

We staan, vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen, dicht bij onze klanten en spelen snel in op relevante projecten binnen de industrie. Dagelijks onderhouden we uitstekende relaties met onze vakbekwame medewerkers en worden aanvragen binnen maximaal 60 dagen ingevuld dankzij dankzij onze gedisciplineerde aanpak

Deze aanpak is typerend voor expertum Europawijd: nauwe persoonlijke, alsook lokale betrokkenheid teneinde echte toegevoegde waarde te leveren. Net dat tikkeltje meer dan je verwacht.

Mensen geloven in ons.

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (2)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (3)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (4)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (5)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (6)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (7)

Aantrekkelijke jobs. Waardevolle clienten.

Onze diensten.

De industrie volgend, promoten wij jou.

Door onze persoonlijke betrokkenheid weten we wat er speelt. Wij werken voor marktleiders binnen de industrie en technologiesector, en onderhouden nauw contact met zowel al onze gespecialiseerde vakmensen alsook onze klanten. We begrijpen de vaardigheden en ambities van onze professionals en matchen deze met de geschikte projectuitdagingen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise vanuit het hoofdkantoor in Hamburg en activiteiten in Polen bieden we nu ook in België (Antwerpen)gekwalificeerde personeelsoplossingen en aantrekkelijke carrièremogelijkheden binnen de marktleiders van de technische blue- . Onder het dak van de Belgische Asap HR Group is expertum vertegenwoordigd door meer dan 50 lokaalverankerde vestigingen in heel Europa, gericht op drie HR-diensten: Tijdelijke en vaste staffing, project sourcing en high-volume oplossingen (Managed Service Solutions). Gespecialiseerde eenheden werken daarnaast gericht op specifieke marktsegmenten alsook specifieke vaardigheden (werving, search en selectie, executive search).

Al onze diensten zijn gebaseerd op het internationale kader van SIA en de lokale wettelijke vereisten en sectorvoorschriften, het BAP (Bundesarbeitgeberverband Personaldienstleister) in Duitsland en Federgon in België.

Wat je kan verwachten van expertum.

Samen de toekomst vormgeven.

Verschillende werkmogelijkheden.

Duizenden vakbekwame professionals werken dagelijks voor de Europese expertum groep. Vertrouwen, betrokkenheid en een mensgerichte aanpak in onze samenwerking zijn prioritair, alsook respect, een veilige werkplek en een tijdige en gelijkwaardige verloning.

Onze projecten vertegenwoordigen de grootste uitdagingen en klanten in de markt. Ongeacht op welke manier je met expertum Belgium samenwerkt, je draagt altijd bij aan aantrekkelijke projecten die echt het verschil maken.

360-graden dienstverlening

Aantrekkelijke projecten voor professionals en specialisten.

Elke dag starten onze waardevolle klanten tientallen aantrekkelijke projecten op met nieuwe jobopportuniteiten voor jou. Door een constante stroom van nieuwe projecten met aantrekkelijke loonvoorwaarden en talrijke voordelen zorgen we voor continuïteit. Ook het papierwerk nemen we voor je uit handen, zodat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent.

Vliegende carrièrestart

Jonge professionals

Een starter? Dan ben jij de toekomst! Bij expertum helpen we je graag om de start van je carrière optimaal vorm te geven. Ontdek de vacatures die passen bij jouw ambities en doe ervaring op bij marktleiders in verschillende sectoren. Aangezien vaak flexibiliteit van jou wordt verwacht, kan je van ons hetzelfde verwachten: flexibele (werk)uren, jobs in het buitenland of dicht bij huis, een bedrijfswagen of een tegemoetkoming voor woon-werkverkeer. We zetten ons samen rond de tafel en kijken wat voor jou werkt.

Ontdek je groeipad bij expertum Belgium.

Kansen op maat van jouw carrière

We promoten jou. Word lid van de expertum crew

Als expertum medewerker ben je in dienst van expertum en werk je aan de belangrijkste projecten van vandaag én morgen. Je gaat samen met jouw persoonlijke expertum consultant op zoek naar een uitdagende functie die perfect bij jou past en jou een voorsprong geeft bij het vinden van jouw volgende carrièrestap.

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (8)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (9)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (10)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (11)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (12)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (13)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (14)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (15)

Onze tevreden klanten zeggen ja tegen ons.

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (16)

“De Expertum groep speelde een fundamentele rol in de ontwikkeling van ons ‘Center of Excellence’ door het rekruteren en integreren van buitengewone kandidaten met de perfecte fit tot ons bedrijf.”

Testimonial van DAIMLER AG International, nu Mercedes Benz Group AG.

Goedgekeurd door

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (17)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (18)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (19)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (20)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (21)

expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (22)

Zeg ook ja tegen ons.

Een oplossing op maat.

    Onze beloften

    De wereld ervaart grote technologische uitdagingen waarbij hightech sectoren komen met impactvolle en snelle oplossingen. Expertum specialisten werken dan ook overwegend aan inspirerende projecten bij de meest waardevolle blue chip marktleiders binnen de industrie. Daarbij is expertum (Europa) de HR Business partner van meer dan 500 trouwe klanten met een gemiddelde samenwerking van 7.5 jaar en heeft expertum bijna 40 jaar HR ervaring op de teller staan. Door onze internationale aanpak binnen de Asap HR Group, hebben we bovendien directe toegang tot de belangrijkste markten van Europa, met meer dan 35.000 Europese professionals en helpt onze shared-service mindset om de regionale en binnenlandse markten te begrijpen en van een aangepast voorstel te voorzien. We willen samen groeien en zetten in op opdrachten die ieder vooruit helpen -zowel in het bedrijfsleven als in carrière. Onze inzet is om oplossingen te vinden die bij jou passen.

    Professionalisme

    We houden ons op elk moment aan de beloftes die we maken aan klanten en kandidaten. Als onderdeel van een multinational powerhouse staan wij voor professionele, flexibele en snelle personeelsoplossingen. Onze teams in België en in heel Europa zijn voortdurend op zoek naar uitdagingen, waardoor het onmogelijke mogelijk wordt. We overwinnen hindernissen, zijn altijd gefocust en succesvol in wat we doen. We beheren en monitoren onze medewerkers en hun kwalificaties voor de specifieke vereisten binnen de sector en voor alle projecten. Wij denken in oplossingen, niet in problemen, want tevredenheid is de sleutel tot samenwerking.

    Aansprakelijkheid

    In onze samenwerking zeggen we steeds wat we doen en we doen ook wat we zeggen. Aansprakelijkheid is de sleutel en zekerheid is onze succesfactor en geeft de mogelijkheid tot toekomstige bedrijfsontwikkeling.

    We zijn altijd transparant tegenover onze stakeholders en maken hen een actief onderdeel van onze voortdurende retentie- en alumnigeest binnen het bedrijfsleven en hun carrière. Onze intentie is om onze klanten te voorzien van gekwalificeerde en passende kandidaten die ons DNA leven en met veel enthousiasme met ons samenwerken.

    Continuïteit

    Half werk is niets voor ons. We bouwen lange, stabiele relaties op waarin we onze stakeholders echt leren kennen. We zorgen voor onze klanten en talenten, en gaan altijd een stapje verder. Onze doelstellingen zijn gebaseerd op onze service: op maat oplossingen vinden voor eerlijke budgetten en het werven en behouden van de meest gekwalificeerde en best passende topkandidaten voor gekwalificeerde industriesectoren . Onze topkandidaten en medewerkers zijn flexibel, goed onderlegd en geselecteerd o.b.v. ons DNA en onze bedrijfsgeest.

    Lees meer over de Asap HR Group: www.asaphrgroup.com

    expertum Belgium. Facing the industry. Promoting you. (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Eusebia Nader

    Last Updated:

    Views: 6304

    Rating: 5 / 5 (60 voted)

    Reviews: 83% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Eusebia Nader

    Birthday: 1994-11-11

    Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

    Phone: +2316203969400

    Job: International Farming Consultant

    Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

    Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.